	Thur	Fri	Sat	Sun			
Registration	9am - noon, 1 - 9pm	9am - noon, 1 - 7pm	9am - noon, 1 - 5pm	as needed			
Trade Show	Noon - 4 pm	10 am - 4 pm	10 am - 4 pm	Noon - 4 pm			
Safety Orientation Meeting		4:30 pm, and again at 7:00 pm (if necessary)					
Class B Safety Certification	5:00 PM	5:00 PM	5:00 PM				
Class C Vending **	5 pm-9:30 pm	5 pm-10:00 pm	5 pm-10:00 pm	5 pm-9:30 pm			
Open Shooting *	5 pm-10:30 pm	5-7:30, 8:30-10:30pm	5-7:30, 8:30-10:30pm	5 pm-10 pm			
Afterglow Quality Inn	10 pm - Whenever						

All seminars will be held at SARA Park

<u>Thursday</u>

Topic/Activity SITE SETUP Winterblast Registration Trade Show		<u>Time</u>	<u>Duration</u>	Presented by	<u>Site</u>
		9:00 AM	till Done	WPA Members and Families WB Staff Vendors	SARA
		9am - noc	n, 1 - 9pm		SARA
		Noon	- 4 PM		SARA
	B-Mag Open	10 AM	- 3 PM	Security	Container
1A	PGI Certification Class PART 1	1:00 PM	3 Hours	Micki McDanal Steve McDanal	Tent 1
2	Burst Workshop	1:00 PM	2 Hours	Kevin Mather & Steve Wilson	Tent 2
3	Hand Fountains	3:00 PM	1 Hour	Steve Majdali	Tent 2
1B	Note: PGI B-line live shoot - PART 2 Cont. on B Line	4:00 PM	2 Hours	Micki McDanal Steve McDanal	B-Line
B-Mag Closed		3:00 PM	- 5:00 PM	Security	Container
Safe	Safety Orientation Meeting		~30 min	WB Staff	Bleachers
		5:00 PM	30 min		Infield
	Class B Shooting Certification for Newbies*	5:00 PM	~30 min	Randy Baranack	Safety tent
Class C Vending		5 PM -	9:30 PM	Vendors	Class-C Tent
Open Shooting		5 PM - 1	5 PM - 10:30 PM Safety		SARA
B-Mag Open		5:00 PM -	5:00 PM - 10:00 PM Security		Container
2nd Safety Orientation Meeting (if missed the 4:30 time)		7:00 PM	~30 Min	WB Staff	Hospitality Tent
Afte	Afterglow		???	WPA and Sponsors	Quality Inn
	* Must be 18 yrs old				

	Topic/Activity	<u>Time</u>	<u>Duration</u>	Presented by	Site
Winterblast Registration Trade Show		9am - noon, 1 - 7pm 10 AM - 4 PM		WB Staff Vendors	SARA SARA
1C	PGI Shooters Certification Course* - Part 3	9:00 AM	3 hours	Micki McDanal, Steve McDanal	Tent 1
4A	"Sky Pasta" or Let's make Italian Shells! Part 1 (\$10.00 Fee)	9:00 AM	4 Hrs	Wilson, Mather, Medlin, Hansen, Ramirez	Tent 2
5	Ghost Mines, Gasoline Fireballs, and Colored Alcohol Flames	1:00 PM	1.5 hours	Chris Spurrell	Tent 1
6	Rolled Stars	1:00 PM	1 Hour	Blue Parish	Hospitality Tent
7	Round Shell Workshop (must be 14 yrs old - \$5.00 fee)	2:00 PM	2.5 hours	Richard Haase	Tent 2
8	Devil Wheel Demo	3:00 PM	1 hour	Tom DeWille	Hospitality Tent
	B-Mag Closed	3:00 PM	- 5:00 PM	Security	Container
9	Anvil Shooting	3:30 PM	1 hour	Russ Maynard and Dean Morgan	Infield
Safet	Safety Orientation Meeting		~30 min	WB Staff	Bleachers
	Class B Shooting Certification* - Newbies	5:00 PM	~30 min	Randy Baranack	Safety tent
Class C Vending		5:00-7:30, after PD-10:00		Vendors	C-Tent
Open	Open Shooting (Closed during Public Display)		10:30 PM	Safety	SARA
	B-Mag Open	5:00 PM - 10:00 PM			Container
2nd Safety Orientation Meeting (if missed the 4:30 time)		7:00PM		WB Staff	Hospitality Tent
	Public Display	7:30 PM	1 hour		Track
After	Afterglow		???	WPA and Sponsors	Quality Inn
	* Must be at least 18 yrs old				
	~ Must be at least 14 yrs old				
		-			•

<u>Saturday</u>						
Topic/Activity			<u>Duration</u>	Presented by	<u>Site</u>	
Pancake Breakfast		8:00 AM	2 hours	BSA of Lake Havasu	Hospitality Tent	
Wintert	Winterblast Registration		n, 1 - 5pm	WB Staff	SARA	
Trade S	Trade Show		- 4 PM	Vendors	SARA	
	B-Mag Open	10 AM - 3 PM		Security	Container	
10	Beginner Mines Workshop (\$5 Fee)	10:00 AM	2 Hrs	Todd Hall, Mike Garrett	Tent 2	
11	Lenny Mine Tribute - Open building in Manufacturing. Meet at Beginner Mines Workshop	10:00 AM	2 Hrs	Donn Daly; Bob Deleersnyder	Tent 2	
12	"Shootin' for the Stars" Jackalope Style	10:00 AM	2 hours	Jackalopes	J Line	
13	50 Shades of Blue	10:00 AM	1 hour	Joel Bachle	Tent 1	
14	Walking Tour of Manufacturing*	11:00 AM	2 Hours	Bill Ryan, Allen Lillie	Mfg. Entrance	
15	How to build set pieces	11:30 AM	1.5 hours	Lynden King	Hospitality	
16	Spud guns and Bike Wheel Girandolas with inverting rocket motors*	12:30 PM	1.5 hours	Bruce Steyding	B electric see description	
17	BP Rockets For Beginners* (\$3.00)	1:00 PM	2.5 hours	Steve Majdali, Kurt Medlin	Tent 2	
18	Ancient and old-fashioned formulations and devices-what can we learn?	1:00 PM	1.5 hour	Robert Winokour	Tent 1	
19	Members Showcase Planning	2:30 PM	1 Hour	Blue Parish	Hospitality Tent	
20	Rocket Man - 60 lb and 20 lb Rockets	3:00 PM	2 hours	Bruce Steyding	Tent 1	
21	Pressed Stars	4:00 PM	1 hour	Blue Parish	Tent 2	
	B-Mag Closed		- 5:00 PM	Security	Container	
Safety	Orientation Meeting	4:30 PM	~30 min	WB Staff	Bleachers	
	Class B Shooting Certification * Newbies	5:00 PM	~30 min	Randy Baranack	Safety tent	
Class C Vending		5:00-7:30, after PD-10:00		Vendors	C-Tent	
Open Shooting (Closed during Public Display)		5:00 PM - 10:30 PM		Safety	SARA	
B-Mag Open		5:00 PM -	10:00 PM	Security	Container	
Main P	Main Public Display 2 (Open shooting closed for duration of display)		1 hour	Extreme Pyrotechnics	Racetrack	
2nd Sa	fety Orientation Meeting (if missed the 4:30 time)	7:00 PM if necessary		WB Staff	Hospitality Tent	
Afterglo	ow	10:00 PM	???	WPA and Sponsors	Quality Inn	

		Suna	lay		
	Topic/Activity	<u>Time</u>	<u>Duration</u>	Presented by	Site
Winterblast Registration Trade Show WPA General Business Meeting B-Mag Open every hour, on the hour, for 15 minutes till 3 PM				WB Staff Vendors	SARA SARA
		12 PM - 3 PM		Security	Container
		22	Passfire Documentary	1:00 PM	1.5 hour
23	Production Mine Building Workshop	1:00 PM	2 hour	Todd Hall, Steve Wilson	Hospitality
4B	"Sky Pasta" or Let's make Italian Shells! Part 2	1:00 PM	2 Hour	Mather, Medlin, Madjali, Ramirez	Tent 2
24	The Lexan Challenge	2:00 PM	1 hour	Chris Spurrell	B electric see description
25	Theatrical Special Effects and Theatrical Product Overview	3:00 PM	1 hour	Dimitri and Beckie Timohovich	Tent 1
26	Girandolas, The Easy Way!	15:30:00	1.5 Hours	Jay Young	Tent 2
В-Ма	g Closed	3:00 PM - 5:00 PM		Security	Container
Safety Orientation Meeting (if necessary)		4:30 PM	~30 min	WB Staff	Bleachers
Class B Shooting Certification (must be 18 years old) -Newbies		5:00 PM	~30 min	Randy Baranack	Safety tent
Class C Vending		5:00 PM - 9:30 PM		Vendors	SARA
Oper	Shooting (Closed during Public Display)	5:00 PM - 10:00 PM		Safety	SARA
B-Mag Open		5 PM - 9:30 PM		Security	Container
Public Display - Members Showcase		7:30 PM	0 PM ~1 hour AM Pyro, WPA Members		Track
Afterglow		10:00 PM	Till Dawn	WPA and Sponsors	Quality Inn
		Mona	lay		
Tear down and clean up at SARA		9 AM - When Done!		WPA Members & Families	SARA
	ou are able, PLEASE stay for a few hours Monday morning an (A \$15 clean-up fee was added to all registrations. Each member that stays un	clean-up	fee!		·
	(1.4.10 S.Ca.), up 100 was added to all registrations. Each member that stays un	an and didrage col	TRAITER IS TOURED	The receive an equal share of the total lees of	Silostou, icoo iabor paid ior.)
	* Must be 18 yrs old				

Г